Të hënën hapet ekspozita ‘Ekspresionizmi dhe Ekspresionizmi Abstrakt’ nga artisti Arbnor Morina

Të hënën hapet ekspozita ‘Ekspresionizmi dhe Ekspresionizmi Abstrakt’ nga artisti Arbnor Morina

Të hënën në Caffee Atele dhe TilltRadio hapet ekspozita e artistit, piktorit Arbnor Morina.

I lindur në Prizren, në veprat e tij Morina është frymëzuar me instiktet bazike të njerëzve, emocionet, përjetimet, që në një formë ose tjetër reflektojnë në realitetin individual.

Ai është pjesëmarrës i disa ekspozitave kolektive dhe një presonale.

Ekspresionizmi i shkollës së vjetër dhe ekspresionizmi abstrakt, janë mënyrat e shprehjes artistike të tij.

Hapja e ekspozites ndodh në ora 19:00. Kurator i saj është artisti Mentor Llapashtica.

Gjithashtu, gjatë mbrëmjes vizitorët do të shoqërohen me muzikë zgjedhur nga Strella.

Ekspozita do të jetë e hapur për dy javë.

Eventi dhe info