Exhibition “N’shpi” – Zana Ramadani

ALB
Ekspozita "N'shpi ', është ekspozita e saj e katërt personale, ku ajo prezanton piktura në teknika të ndryshme të kombinuara. Në veprat e saj ajo paraqet përditshmërinë tonë, të jetuarit, erën, lëvizjen, lojën, gjallërinë dhe dashurinë.

ENG
Exhibition "Home" is her fourth personal exhibition, where she introduce paintings work in different combined techniques. In her works, she presents our daily life, wind, movement, game, vitality, concern and love.

Current track

Title

Artist

Background